Nederlands
Gamereactor
esports
League of Legends

De League of Legends Worlds 2022 Play-Ins beginnen op donderdag

En hier is het schema voor de openingswedstrijden.

HQ

We zijn nog maar een paar dagen verwijderd van de start van het League of Legends World Championship 2022, want de Play-Ins-fase gaat deze donderdag van start. Maar omdat dat het geval is, dachten we dat het nu een goed moment is om het schema en de wedstrijden die al zijn opgesloten te bekijken, zodat je weet wanneer je je favoriete team moet zien spelen.

Dag 1 - donderdag 29 september / vrijdag 30 september:
Isurus vs. MAD Lions om 21:00 BST / 22:00 CEST
Fnatic vs. Evil Geniuses om 22:00 BST / 23:00 CEST
LOUD vs. Beyond Gaming om 23:00 BST / 00:00 CEST (30 september)
MAD Lions vs. Istanbul Wildcats om 00:00 BST (30 september) / 1:00 CEST
Chiefs Esports Club vs. Fnatic om 1:00 BST / 2:00 CEST
DetonatioN FocusMe vs. Luid om 2:00 BST / 3:00 CEST
Saigon Buffalo vs. Istanbul Wildcats om 3:00 BST / 4:00 CEST
DRX vs. Royal Never Give Up om 4:00 BST / 5:00 CEST

Dag 2 - vrijdag 30 september / oktober 1:
Fnatic vs. DetonatioN FocusMe om 21:00 BST / 22:00 CEST
Evil Geniuses vs. LOUD om 22:00 BST / 23:00 CEST
Saigon Buffalo vs. Isurus om 23:00 BST / 00:00 CEST (1 oktober)
DetonatioN FocusMe vs. Chiefs Esports Club om 00:00 BST (1 oktober) / 1:00 CEST
Evil Geniuses vs. Beyond Gaming om 1:00 BST / 2:00 CEST
DRX vs Saigon Buffalo om 2:00 BST / 3:00 CEST
MAD Lions vs. Royal Never Give Up om 3:00 BST / 4:00 CEST
Istanbul Wildcats vs. DRX om 4:00 BST / 5:00 CEST

Dag 3 - Oktober 1 / Oktober 2:
LOUD vs. Fnatic om 21:00 BST / 22:00 CEST
MAD Lions vs Saigon Buffalo om 22:00 BST / 23:00 CEST
Beyond Gaming vs. DetontaioN FocusMe om 23:00 BST / 00:00 CEST (2 oktober)
Evil Geniuses vs. Chiefs Esports Club om 00:00 BST (2 oktober) / 1:00 CEST
Royal Never Give Up vs. Isurus om 1:00 BST / 2:00 CEST
Chiefs Esports Club vs. Beyond Gaming om 2:00 BST / 3:00 CEST
Royal Never Give Up vs. Istanbul Wildcats om 3:00 BST / 4:00 CEST
Isurus vs. DRX om 4:00 BST / 5:00 CEST

Dag 4 - 2 oktober / oktober 3:
Beyond Gaming vs. Fnatic om 21:00 BST / 22:00 CEST
LOUD vs. Chiefs Esports Club om 22:00 BST / 23:00 CEST
DetonatioN FocusMe vs. Evil Geniuses om 23:00 BST / 00:00 CEST (3 oktober)
Istanbul Wildcats vs. Isurus om 00:00 BST (3 oktober) / 1:00 CEST
DRX vs. MAD Lions om 1:00 BST / 2:00 CEST
Royal Never Give Up vs Saigon Buffalo om 2:00 BST / 3:00 CEST

Het schema voor de eliminatie- en kwalificatierondes wordt bekendgemaakt na de gebeurtenissen van deze speeldagen.

League of Legends