Nederlands
Gamereactor
nieuws
Fable

Fable's narratieve lead verlaat Playground Games

Er wordt ons beloofd dat het spel in handen zal blijven van een "heldhaftig getalenteerd team".

HQ

Een cruciaal lid van het Fable ontwikkelteam heeft aangekondigd Playground Games te willen verlaten. Zoals opgemerkt in een tweet, verlaat narrative lead Anna Megill de Britse ontwikkelaar volgende maand in de jacht op "nieuwe uitdagingen".

In de vertrektweet staat: "Vrienden, ik heb nieuws. In augustus stap ik uit mijn rol als Narrative Lead op Fable. Ik heb een aantal prachtige jaren achter de rug in mijn sprookjesachtige huisje, maar de tijd voelt rijp voor nieuwe uitdagingen.

"Werken aan Fable was een droom die uitkwam voor mij, en het is wrang om het achter me te laten. Maar Playground heeft een heldhaftig getalenteerd team samengesteld, dus ik weet dat het in goede handen is. Ik ben benieuwd naar wat komen gaat".

Megill heeft kort gesproken over wat ze nu gaat doen en kondigde aan dat na een pauze: "Ik zal klaar zijn voor een nieuw project in oktober."

Voor meer Fable nieuws, moet je zien wat Fable maker Peter Molyneux te zeggen had over de aankomende game.

Fable