Nederlands
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Hier is het schema voor het Halo World Championship, dat vandaag begint

Aan het einde van het weekend wordt een nieuwe kampioen gekroond.

HQ

De Halo Championship Series van 2023 loopt dit weekend ten einde. De Halo World Championship wordt later vandaag in Seattle gehouden en loopt helemaal tot zondagavond (maandagochtend voor ons in Europa). Met dit binnenkort in aantocht, heeft 343 Industries nu het schema voor het grote toernooi gedeeld, wat betekent dat we weten wanneer we elk van de verschillende wedstrijden die op het evenement gepland staan, kunnen verwachten.

In termen van de belangrijkste World Championship, begint het poulespel vandaag om 20:00 BST / 21:00 CEST, waarbij teams in het weekend worden ingekort totdat er slechts twee overblijven en zullen strijden in de grote finales die beginnen om 1:00 BST / 2:00 CEST op 16 oktober voor ons in Europa.

Je kunt de actie hier volgen terwijl deze zich ontvouwt.

Halo Infinite